HAPPY BUSINESS OWNERS IN PROFITABLE ORGANIZATIONS

Voor veel ondernemers brengt het eigen bedrijf te weinig geluk en te weinig opbrengsten. Dat is zonde en onnodig. Je hebt al je tijd en energie in je bedrijf gestoken. Een ander koers is nodig!

Ben jij veel operationele zaken bezig in plaats van het creatief of visionair brein achter jouw bedrijf? Krijg je hoofdpijn van de vele vragen die op je af komen? Is je voornaamste taak “brandjes blussen”? Bel voor een gratis intakegesprek! 06-51706840

“It’s not the strongest of species that survive, nor the most intelligent, but the ones most responsive to change.“ Charles Darwin

WHY FLOW....

Veel ondernemers die met hun eigen bedrijf hard groeien geven missen de oorspronkelijke passie en zijn druk met allerlei operationele en bedrijfsmatige zaken. De “fun” & innerlijke drive van het ondernemen verdwijnt. Vaak samen met een laag bedrijfsresultaat en krappe cashflow. Geen fun en geen funds. FLOW… zet de ondernemers weer in hun kracht zetten & maakt betere resultaten weer mogelijk.

Love your Business (again)!

HOW IT FLOW's....

De 3 pijlers van FLOW.... zijn Fun, Funds & Fair

Were focus goes, energy flows & cashflow grows. Alles wat we doen brengt ondernemers en hun bedrijf dichter bij hun kern en levert toegevoegde waarde voor het resultaat van de onderneming. Ondernemer zijn is iets anders dan een succesvolle onderneming hebben. Ondernemen leer je meestal niet op school. FLOW…. heeft de expertise hoe een succesvolle ondernemer te zijn.

“It’s not the strongest of species that survive, nor the most intelligent, but the ones most responsive to change.“

WHATS FLOWs....

FLOW…. geeft ondernemers de kennis, tools & ervaring om succesvoller zijn en meer plezier te beleven aan hun eigen bedrijf. FLOW…. werkt zowel incompany als in groepsverband. De incompany mogelijkheden zijn een Quick Scan, Growth strategy sessions & personal Business Coaching voor de ondernemer zelf.