Duik met succes het nieuwe jaar in!

Ik loop naar de zee om mijn Nieuwjaarsduik te maken. Het is koud in Januari, heel erg koud. Ik stap in de zee en voel direct hoe koud het water is. 1 of 2 graden boven 0 maar het voelt als -20. Ik loop verder en voel hoe mijn spieren zich verstrakken bij de aanraking van de koude zee. Tot aan mijn middel in het water voel ik mijn hart bonken. Ik denk dat ik een hartaanval krijg, even vergeten dat ik een supergezond hart heb. Ik calculeer mijn overlevingskansen in en de kans op redding. De gemiddelde fitheid van mijn mededuikers schat ik lager in dan die van mijzelf en de enige die mij in de gaten houdt is mijn hond die verstandig aan de rand van de zee is blijven staan. Ik bedenk mij, dat als ik al een hartaanval krijg, mijn mededuikers dit zeker ook zullen krijgen, en er niemand is om mij te redden. Al mijn spieren zijn inmiddels verkrampt en ik heb een benauwde druk op mijn borst. Ik draai mij om en zak door mijn knieën. Niet omdat ik bezwijk maar omdat ik wel helemaal onder water wil zijn geweest. Dan loop ik houterig de ijskoude zee uit en vier ik mijn triomf met een warme douche en warme chocolademelk met slagroom.

De kop is eraf. Dit was in Januari 2013 en mijn Beste jaar Ooit was begonnen!! En een best jaar was het zeker! Een prachtig jaar met veel leermomenten, groei, verbinding & loslaten. Een jaar van kracht, liefde & plezier. Een jaar waarin ik 100 meter heb geabseild van de euromast en een jaar waarin ik in afzondering 24 uur zonder telefoon, boek, pen of eten heb doorgebracht in een zelfgeknutseld tentje op een veld tussen de wilde paarden. Een jaar waarin ik heb beseft dat er veel liefde is. Veel liefde in mij en om mij heen. 2013 was geweldig!

2014 wordt mijn volgende beste jaar ooit. Ditmaal met een virtuele Nieuwjaarsduik. Maar met nog meer vastberadenheid. Vastberaden om verder te groeien & te bloeien. Bloei van mijzelf en van anderen. Mooie voornemens maar wat is hiervoor mijn plan? Dat heb ik niet. Geen plan, maar wel een missie, een doel voor 2014, een thema en milestones. En natuurlijk mega enorm fantastisch gigantisch veel zin!!!

Waarom geen plan? Omdat de meeste plannen niet worden uitgevoerd. Ook de plannen waar heel veel tijd en aandacht aan is besteed. Want na het plan is er actie nodig. En juist die actie blijft meestal uit. En zonder actie geen vooruitgang en zonder actie geen succes. Geen plan wel actie dus! Uiteraard moet je wel weten waar je naar toe wilt, wat je missie is. Je moet ergens naartoe kunnen navigeren. Het hebben van een missie is hier zeer krachtig voor. Het kan een een persoonlijke missie zijn of een zakelijke. Weet jij jouw missie? Waar wil jij staan over 10 jaar? Wat wil jij vieren wanneer je het jaar 2024 in gaat? Waar wil je dan staan met je bedrijf? Ben jij een ambitieuze “chick on a mission”? Wil je dit zijn maar weet je niet waar te beginnen? Of hoe dat verder moet? Neem dan met mij je bedrijfsmatige Nieuwjaarsduik door je in te schrijven voor de halfjaartraining Succesvol ondernemen. Stap nu op de sneltrein naar je meest succesvolle jaar tot nu toe met je bedrijf. En naar het fijnste jaar voor jezelf als ondernemer. Het jaar waarin je jouw dromen hervindt en daadwerkelijk gaat najagen. Maak het onmogelijke mogelijk voor jezelf en schrijf je nu in voor de training of vraag een kennismakingsgesprek aan: flow@businessboosts.nl. Je mag mij uiteraard ook gewoon bellen op mijn mobiel: 06-51706840.

Of kom naar een van mijn workshops en masterclasses om kennis te maken met mij en met je eigen succes. Meld je aan voor deze blog via de website www.businessboosts.nl. Dan ben jij altijd als eerste op de hoogte van mijn workshops en ontvang je natuurlijk als eerste mijn blog.

Via de website van I Love Fashion News kan jij je opgeven voor de Masterclass die ik samen met Annic van Wonderen geef op zaterdag 11 januari as.

Love your Business,

Kathleen

nieuwjaarduik 2014

Be first to comment